tävling!

va mä åå tävla du med vem vet kanske du vinner en:)

New moon

Nu e jag ny duschad åå ska snart sova ska ju till skolan imorgon som jag inte varit på, på typ två veckor:/
idag va jag på bio med älsklingen Martina åå vi såg såklart New moon den va helt okejj men jag hatar ju Bella och ja blir så arg på henne usch....Jaja iaf så har jag fått pecillin mot mitt öra så är typ frisk nu YÄÄÄY:D

imorgon ska ja kanske till stan åå träffa A<3 som ja inte träffat sen i somras så de ska bli kul, haha han frågade typ va vi skulle göra åå ja ba jag vet inte han ba vi kan gå i affärer åå prova roliga kläder och sen ta en fika haha ja typ va? prova klääder?
En sak jag e säker på de e att jag e så bajs trött på singel livet så go on killar;) nää men jag har ju mitt ragg såå puss på honom:* vem vet vi kanske blir tsm nån gång om 100 år haha nä men hoppas faktiskt de:)
men vem de e säger ja inte här de kan bli lite piiinsamt...
men nu ska jag dra mig å sova:(
ni får la hoppas att ja e tillbaka inom koort;)
nattinatti
//absolutecherry

Gaaah

på nått konstigt vänster har jag fått hörselgångsinflammation-.-
åå de göt inte LITE ont....dessutom fick jag damsuga örat på vårdcentralen åså har jag exem på öronen med så fick massa mediciner åå skit idag med:(
stackars mig:'(
måste bara säga att minns ni att jag sa att min klass bygger på ett projekt arbete?
haha vi vann de:D vi vann 10 000 och en övernattning i akvariehallen på universeum najjs va? haha de e något ni aldrig kommer att få göra ;) iaf jag tycker faktiskt att vi va värda de så som vi kämpa.
jaja puuuuN på er //
Absolutecherry

yääy

haha de känns som de va 100 år sen ja skrev häär nu men nu e ja tbx:D
veckan som varit har varit jätte sköön ååh jag menar de:) men nu e de bara en dag kvar att höra väckarklockan sen e de heeeeeeeeelg yääy ..
helgen som kommer är full med saker först på fredag e de dans som vanligt snart e de dansuppvisning i lisebergshallen åå alla ska komma åå kolla tycker jag;) men iaf sen på lördag blir de till markland åå träffa en person sen va med martina åå kanske drar till liseberg nån som vill haka på??
sen på söndag ska jag och martina till stan och träffa A ska bli kul har ju inte träffat honom på 100 år typ<3
Tänk att om 10 dagar e de första advent åå jag åå martina har sagt att vi ska köpa julklappar tidigt i år vi får ju se hur de gåår:/
men iaf jag bliir galen på den hära killen assåå åå nejj ja tänker inte säga vem men ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH va arg jag blir....
aja skit samma halloween blev lyckad som väntat åå de va asnajjs ...
liite sent men iaf en bild på mig och martina från halloween:)

RSS 2.0